Flat Water


This project embodies restraint, using clean-lined, simplistic and strong details to create a ‘less is more’ finished garden. Renovations to this existing residence sparked the owners to redesign the entire property.

An existing tennis court was removed to make way for a large expanse of lawn. Adjacent to the lawn, a flush deck pool was designed to maintain the feeling of openness and add to the length of the property. A pool pavilion, private master bedroom garden, children’s play garden, and performance lawn were also incorporated into the project.


Browse similar projects in 


Connect with Us

PLUSEN Landscape Architects, llc.
443.341.6116 - info@plusen.com

We would love to work with you on your next project. Please fill out the form below and we'll get back to you as soon as possible!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form