North East Shopping Center


PLUSEN was tasked with creating a place where children can play and adults can relax in between shopping and eating.  A primary element of this design is its pedestrian flow, which is established by bold geometric lines that are both curved and rectilinear in form, and that also add a visual sense of movement to enliven the plaza. Allowing ample space for outdoor eating, functionality, and gathering, the careful placement of detailed plantings and furnishings, brings further texture and interest. The result will be a destination that is current and alive with greenery, activity and a playful personality.


Browse similar projects in 


Connect with Us

PLUSEN Landscape Architects, llc.
443.341.6116 -

We would love to work with you on your next project. Please fill out the form below and we'll get back to you as soon as possible!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form